Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Temetkezés - vidék képes leírás - Temetkezés.tlap.hu
részletek »

Temetkezés - vidék - Temetkezés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: temetkezes.tlap.hu » Temetkezés - vidék
Keresés
Találatok száma - 43 db
A Komlói Temetkezés Kft.

A Komlói Temetkezés Kft.

Amennyiben most hunyt el szeretett családtagja, ismerőse, fogadja őszinte részvétünket. Tudjuk milyen nehéz helyt állnia ebben a nehéz időszakban, ezért cégünk igyekszik teljes körű szolgáltatást nyújtani, mind az ügyintézés, mind a temetési kellékek, mind pedig a szolgáltatások terén az Ön igényei szerint, a lehető legkevesebb utánajárással.

Aksd Temetkezés

Aksd Temetkezés

Az Aksd Temetkezési vállalat Debrecen egyedüli társaságaként teljes körű szolgáltatást nyújt, úgy, hogy más temetkezési szolgáltatót nem szükséges bevonni a folyamatba. A halott szállításától kezdve, a szükséges dokumentumok beszerzéséig, és a temetési szertartás lebonyolításáig mindent egy helyen elintéznek. Egyedüliként saját adatbázisuk van a sírhelyekről, így nem kell más társaságot bevonni. Koporsós, hamvasztásos temetést és akár hamvak elszórását is vállalják. Segítenek az ügyek intézésében, a gyors lefolyásban. Debrecen egyedüli vállalata, amely teljes körű szolgáltatást nyújt, bármilyen külső segítség nélkül. Hívás esetén házhoz is mennek!

Alkonyat temetkezés - Dunakeszi

Alkonyat temetkezés - Dunakeszi

A hatályos törvények szellemében, de az Ön lelki állapotát figyelembe véve szolgáltatunk, mert 'A természet számos ajándékai közül a legnemesebb képességünk az együttérzés és a nyomában járó cselekedet.' 0-24 szállítási ügyelet Budapest, Dunakeszi, Fót, Göd és vonzáskörzetének területén

Bajai Temetkezés

Bajai Temetkezés

Bajai Temetkezés - Szolgáltatások: Temetés szervezése (amely tartalmazza hagyományos és hamvasztásos temetést, sírhellyel, temetési szertartással, egyházi-polgári kapcsolatos feladatokat), halotti anyakönyv elkészítése, sírnyitás, kriptanyitási engedély beszerzése (ÁNTSZ), elhunyt átadás-átvétel, hamvasztás előtti ravatalozás, búcsúztatás, kellékek koporsók előkészítése, 24 órás halott szállítási ügyelet egész évben, elhunyt szakszerű tárolása, hűtése, vidéki és külföldi szállítás, exhumálás, sírhellyel kapcsolatos feladatok

Borostyán Temetkezés - Hódmezővásárhely

Borostyán Temetkezés - Hódmezővásárhely

A családot ért gyász esetén célszerű azonnal tanácsot kérni telefonon a követendő tennivalókról és a temetkezési lehetőségekről Irodánk munkatársaitól. Lakáson történő elhalálozásnál értesíteni kell a háziorvost vagy az ügyeletes orvost, aki elvégzi a halott vizsgálatot és intézkedik a halott elszállításáról.

Borostyán temetkezés - Kisújszállás

Borostyán temetkezés - Kisújszállás

A temetési szolgáltatás nem több és nem kevesebb annál, mint annak a vállalása, hogy minden eltávozottat megillessen az, hogy a búcsú percei-sorsának ezen utolsó, szomorú állomásán - őt idézzék, róla szóljanak, hozzátartozóinak pedig ez a nap ne nyomasztó, fekete gondolatként, hanem megnyugvást, békességet adó emlékként kísérje végig életüket.

Brinza és Társa Temetkezés - Eger

Brinza és Társa Temetkezés - Eger

A cég megrendelés esetén vállalja a temetéssel kapcsolatos teljeskörű ügyintézést, bel- és kültéri ravatalozások megrendelő szerinti lebonyolítását. Termékeik: Koporsók, Koszorúk, Csokrok, Fejfa, Urnák. Irodák: Eger, Sajószöged, Bélapátfalva, Bükkzsérc, Pétervására, Polgár, Verpelét

Debrecen - Szomorúfűz Temetkezés

Debrecen - Szomorúfűz Temetkezés

Honlapunk célja, hogy tájékoztatást adjon azon hozzátartozóknak, családoknak, akik hozzánk fordulnak segítségért temetkezési szolgáltatás illetve hamvasztási szolgáltatás igénybevétele tárgyában. Megpróbáljuk részletesen ismertetni azokat a fontos körülményeket és kegyeleti szolgáltatásokat, melyek nélkülözhetetlenek egy méltó koporsós temetés vagy hamvasztásos szertartás megszervezéséhez. Debrecen központjában a Csapó utca 53. szám alatt találja meg temetkezési irodánkat ahol kialakított kegyeleti bemutatóterem is a megbízóink rendelkezésére áll. Urna és koporsó választékunk a megfizethető termékek köréből épül fel.

Debreceni Köztemető

Debreceni Köztemető

A Debreceni Köztemető, Ravatalozó, Krematórium üzemeltetője az A.K.S.D. Kft. Az ország egyik legszebb temetőjének tartják. A debreceni temető területén egy nagy és három kisebb méretű ravatalozó terem található. A teraszos kiképzés lehetőséget biztosít külső ravatalozás elvégzéséhez is. A Felvételi és Gondnoki irodán teljes körű ügyintézéssel várjuk a gyászoló családokat, temetőlátogatókat. Megrendelhető szolgáltatások: temetés felvétel; helyi, helyközi halott szállítás; sírhelyek és urnafülke értékesítés; koporsó értékesítés; gyászjelentés felvétel, köszönetnyilvánítás felvétel; koszorú értékesítés, sírcsokor értékesítés, sírkő értékesítés; sírgondozás; régi sírkőtermékek felújítása; sírboltok (kripták) értékesítése; különböző kertészeti szolgáltatások (pl. földfeltöltés, beültetések); temetkezéssel összefüggő ügyiratok beszerzése; egyházi, polgári búcsúztató, gyászszertartás (orgonista, fotós, videós közvetítés); szórásos temetés, stb. Látogasson el weboldalunkra még több információért!

Hirdetés
Dvornyik és Társai Temetkezési Kft. - Zalaegerszeg

Dvornyik és Társai Temetkezési Kft. - Zalaegerszeg

Székhelyünk Zalaszentivánon, Zalaegerszeg mellett található, emellett számos településen állunk rendelkezésre helyi ügyintézővel, irodával és kellékválasztási lehetőséggel. A 19 év alatt felhalmozott tapasztalatot igyekszünk úgy kamatoztatni, hogy a hozzátartozók maximálisan elégedettek legyenek munkánkkal és egy biztos pontot jelenthessünk számukra.

Életfa Kegyeleti Iroda - Cegléd, Tatabánya

Életfa Kegyeleti Iroda - Cegléd, Tatabánya

Magyarország legtisztességesebb áraival vállaljuk Ceglédi, Tatabányai, Pest és Komárom-Esztergom Megyei temetések, hamvasztások teljes körű lebonyolítását. Urnák, koporsók, kellékek nagy választékban. A legnehezebb pillanatokban is állunk rendelkezésére. Válassza Ön is az Életfa Kegyeleti Irodát Cegléden és Tatabányán!

Fekete Rózsa Eger Kft.

Fekete Rózsa Eger Kft.

Az egri Fekete Rózsa Temetkezési Szolgáltató Kft. honlapja. Cégünk egyházi és világi temetések lebonyolításával kegyeleti termékek forgalmazásával foglalkozik. 'A Fekete Rózsa Temetkezés segít a gyászolóknak abban, hogy méltó körülmények között vehessenek búcsút az elhunyttól.' További információkért tekintse meg weblapunkat.

Glória Temetkezés - Veszprém

Glória Temetkezés - Veszprém

Kegyeleti szolgáltatások: Temetkezés teljeskörű szervezése, Nemzetközi halottszállítás, Exhumálás, Hamvasztás, Koszorúk és egyéb temetkezési virágkészítmények (külön virágszalon áll a megrendelők igényére), Gyászjelentés (újságokban is), Adminisztratív ügyintézés. Glória temetkezési irodái: Veszprém, Zirc, Balatonalmádi, Balatonfüred

Greges Temetkezés - Felsőszentmárton

Greges Temetkezés - Felsőszentmárton

Hagyományőrző, hagyománytisztelő temetkezés. Teljeskörű ügyintézés a család kívánságának, valamint az elhunyt végakaratának megfelelően. Lakáson történt elhalálozásnál értesíteni kell a háziorvost, vagy az ügyeletes orvost. Kórházi elhalálozásnál lehet kérni a boncolás mellőzését.

Hírös Temetkezési Kft. - Kecskemét

Hírös Temetkezési Kft. - Kecskemét

Temetések teljeskörű ügyintézése Kecskeméten és környékén. Halottszállítás, Koporsós temetés, Urnás temetés, Temetés ügyintézése. Szükséges okmányok: az elhunyt személyi igazolványa, születési anyakönyvi kivonata, halottvizsgálati bizonyítvány, nyugdíjszelvény

Interwork Temetkezési Vállalat - Szentendre

Interwork Temetkezési Vállalat - Szentendre

Vállalunk minden temetéssel és temető üzemeltetéssel kapcsolatos ügyintézést. Szolgáltatásainkat mindig precízen, az elvárásoknak és az előírásoknak megfelelően végezzünk és büszkék vagyunk arra, hogy cégünk tevékenységét széles körű közmegelégedés övezi. Szentendrei irodánkban a temetkezés témakörét érintő, a temetkezés kultúrájához kapcsolódó műtárgyakat őrzünk. Szolgáltatásainkat elsősorban a Dunakanyar környékén végezzük, például Szentendrén, Leányfalun és Pomázon.

Kemenesaljai Temetkezési Kft. - Celldömölk

Kemenesaljai Temetkezési Kft. - Celldömölk

A Kemenesaljai Temetkezés székhelye Celldömölk, Nagy Sándor tér 11. A vállalkozás a celldömölki temetőktől mintegy 100 méterre található. A teljes körű temetkezési szolgáltatáson kívül sírkőbemutatással is foglalkozik a hozzátartozók minél szebb és igényesebb kiszolgálása érdekében.

Tuti menü