Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kisállat temetés képes leírás - Temetkezés.tlap.hu
részletek »

Kisállat temetés - Temetkezés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: temetkezes.tlap.hu » Kisállat temetés
Keresés
Találatok száma - 8 db
Állattemető és -hamvasztás - Olvasnivaló

Állattemető és -hamvasztás - Olvasnivaló

A kisállattemetők nem újszerűek, és nem is számítanak egy múló szeszélynek. Az ókori Egyiptom fáraóinak már akkor volt macskatemetője Luxorban, amikor az Ószövetséget megírták. A kínai császárok is fenntartottak egy kutyatemetőt Pekingben, melynek sírkövei márványból, lazúrkőből, elefántcsontból, ezüstből és aranyból készültek.

Animal-Tem Kft. - Kisállat hamvasztás

Animal-Tem Kft. - Kisállat hamvasztás

Cégünk kisállatok hamvasztásával foglalkozik, legyen szó kutyáról, macskáról vagy egyéb házi- és egzotikus állatról. Úgy gondoljuk, hogy a házi kedvencek kivívják a családtag státuszt hosszú életük során. Emiatt gondoskodnunk kell a tisztességes végső nyugalomra helyezésükről. Főleg Budapest és környékén végezzük tevékenységünket, hiszen itt van a legtöbb olyan gazdi, akiknek néha nincs is más választása, mint a hamvasztás. Hatalmas állatbarátok vagyunk, mi is átéltük a gyász keserves heteit, engedje meg, hogy segítsünk Önnek is átvészelni ezt a nehéz időszakot, forduljon hozzánk bizalommal!

Dr. Osvárt András állatorvos - Budapest

Dr. Osvárt András állatorvos - Budapest

Állatorvosi rendelőnkben nap mint nap szembesülünk azzal a fájdalommal, amit egy szeretett kisállat elvesztése jelent. Látjuk azt is, hogy a vígasztalhatatlan gazdik olykor hiába keresnek olyan szolgáltatót, aki segítene nekik a végső tisztelet megadásában, s aki szakértőként, megbízható körülmények között gondoskodna házi kedvencük búcsúztatásáról.

Első kisállattemető

Első kisállattemető

A kisállat temető gyönyörű ápolt környezetben, jól megközelíthető helyen, Budapest határában, közvetlenül az E5-ös út mellet található. A területet 500 db örökzöld öleli körbe, a kis sírhoz vezető utak murvával borítottak.

Euthanasia,mint utolsó lehetőség

Euthanasia,mint utolsó lehetőség

Az euthanasia menete: Két lépcsőben zajlik. Először egy műtéti altatásnak megfelelő általános érzéstelenítést végzek általában izomba adott injekcióval . Mindössze ennyi fájdalmat érez az állat. Kb. 10-15 percbe telik, míg elalszik a beteg. Ez alatt a gazdát magára hagyom kedvencével, hogy elbúcsúzhasson tőle, ha szeretne vele maradni. Miután teljesen elaludt, és semmit nem érzékel már, egy másik injekció segítségével leállítom a légzést és a szívműködést. Letakarom,vagy becsomagolom a tetemet és 20 kg alatt kérésre el is szállítom.

Kisállattemető kedvenceinknek - Győr

Kisállattemető kedvenceinknek - Győr

Győr közigazgatási területén az Ikrény-i út és a Győrt elkerülő autópálya mellett - Nyugat-Magyarországon egyedülállóan - KISÁLLATTEMETŐT létesítettem. A temetéssel kapcsolatos összes szolgáltatást biztosítom (sírásást, exkluzív és egyszerű bélelt koporsót, kopjafát táblával stb).

Kutya és macska síremlékek

Kutya és macska síremlékek

Az emberi gondoskodás talán legszebb megnyilvánulása, amikor házi kedvenceink emlékét még évek múltán is ápuljuk. Az általunk forgalmazott kisállat síremlékeket egyedi névvel gravírozva is megrendelheti, ráadásul kedvence fényképét is beillesztheti.

Pet-stone - Egyedi kisállat sírkő, emléktábla

Pet-stone - Egyedi kisállat sírkő, emléktábla

Kisállat urna sajátos igényekre szabva a Pet-stone -nál! A kutyáinkkal, macskáinkkal eltöltött idő felbecsülhetetlen kincs. Tehát nem véletlen, hogy sokan családtagként kezelik őket. A Pet-stone lézergravírozásos technikával színvonalas kisállat emléktábla elkészítését vállalja fából, illetve gránitból. Amire ha ránézünk, biztos eszünkbe jut majd 1-1 kellemes emlék. Egy ilyen kisállat urna megvásárlásához nem kell egyebet tennie, minthogy kitöltse az oldalon található rendelési űrlapot. Ha pedig a kisállat plakettel kapcsolatos más ötleteit szeretné megosztani, keresse a Pet-Stone -t nyugodtan!

Tuti menü