Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Temetkezés linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Temetkezés képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: temetkezes.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 121 db
 Sírkő kisállatoknak

Sírkő kisállatoknak

A kisállat síremlék kőből készült ezért ellenáll az idő viszontagságainak fagyálló. Webáruházunkban megrendelheti, pár napon belül szállítjuk. A család kedvenceinek élete is véget ér egyszer. Ugye ők is megérdemlik a végső tiszteletet? Segíteni szándékozunk azoknak a gazdiknak, akik szeretnék megadni a velük éveken át együtt élő kis kedvencüknek a végső tiszteletet. A kisállat, aki szinte családtagként élt közöttünk biztosan megérdemli azt, hogy halála után is megfelelő helyen békében nyugodjon.

A Komlói Temetkezés Kft.

A Komlói Temetkezés Kft.

Amennyiben most hunyt el szeretett családtagja, ismerőse, fogadja őszinte részvétünket. Tudjuk milyen nehéz helyt állnia ebben a nehéz időszakban, ezért cégünk igyekszik teljes körű szolgáltatást nyújtani, mind az ügyintézés, mind a temetési kellékek, mind pedig a szolgáltatások terén az Ön igényei szerint, a lehető legkevesebb utánajárással.

A tisztességes temetés alapvető jog

A tisztességes temetés alapvető jog

Temetésre kötelezett az - vagyis annak kell gondoskodnia az elhalt eltemettetéséről: aki a temetést szerződésben vállalta, akit arra az elhunyt végrendelete kötelez, végintézkedés hiányában az elhunyt elhalálozása előtt vele együtt élő házastársa, élettársa, az elhunyt egyéb közeli hozzátartozója a törvényes öröklés rendje szerint. Közeli hozzátartozónak minősül a házastárs, az egyeneságbeli rokon, az örökbefogadott, a mostoha- és neveltgyermek, az örökbefogadó-, a mostoha- és a nevelőszülő, valamint a testvér.

AEVUM Temetkezés

AEVUM Temetkezés

Temetések teljes körű megszervezése búcsúztatással, sírkőmunkával. Nemzetközi halottszállítás Európa területén külföldön történő ügyintézéssel is! Nemzetközi halottszállítás. Az AEVUM Temetkezés vállalja a külföldön elhunyt magyar állampolgárok holttestének vagy hamvainak hazaszállításának külföldi ügyintézését, a szükséges okiratok, engedélyek beszerzését, az elhunyt hazaszállítását Magyarországra és az itthoni temetés teljes körű megszervezését. Elérhetőség: VII. ker. 1071 Budapest, Dembinszky utca 44.

Aksd Temetkezés

Aksd Temetkezés

Az Aksd Temetkezési vállalat Debrecen egyedüli társaságaként teljes körű szolgáltatást nyújt, úgy, hogy más temetkezési szolgáltatót nem szükséges bevonni a folyamatba. A halott szállításától kezdve, a szükséges dokumentumok beszerzéséig, és a temetési szertartás lebonyolításáig mindent egy helyen elintéznek. Egyedüliként saját adatbázisuk van a sírhelyekről, így nem kell más társaságot bevonni. Koporsós, hamvasztásos temetést és akár hamvak elszórását is vállalják. Segítenek az ügyek intézésében, a gyors lefolyásban. Debrecen egyedüli vállalata, amely teljes körű szolgáltatást nyújt, bármilyen külső segítség nélkül. Hívás esetén házhoz is mennek!

Alkonyat temetkezés - Dunakeszi

Alkonyat temetkezés - Dunakeszi

A hatályos törvények szellemében, de az Ön lelki állapotát figyelembe véve szolgáltatunk, mert 'A természet számos ajándékai közül a legnemesebb képességünk az együttérzés és a nyomában járó cselekedet.' 0-24 szállítási ügyelet Budapest, Dunakeszi, Fót, Göd és vonzáskörzetének területén

Állattemető és -hamvasztás - Olvasnivaló

Állattemető és -hamvasztás - Olvasnivaló

A kisállattemetők nem újszerűek, és nem is számítanak egy múló szeszélynek. Az ókori Egyiptom fáraóinak már akkor volt macskatemetője Luxorban, amikor az Ószövetséget megírták. A kínai császárok is fenntartottak egy kutyatemetőt Pekingben, melynek sírkövei márványból, lazúrkőből, elefántcsontból, ezüstből és aranyból készültek.

Amv Hungary Kft. - Budapest

Amv Hungary Kft. - Budapest

Termékek: Fémbetűk, Képkeretek, porcelán képek, Keresztek, Lemezlámpák, Lemezvázák, Öntvény lámpák, Öntvény vázák, Plakettek, kelyhek Feszületek, rózsák, Rozetta, Urna vázák, lámpák, Világító mécsesek, egyéb termékek.

Animal-Tem Kft. - Kisállat hamvasztás

Animal-Tem Kft. - Kisállat hamvasztás

Cégünk kisállatok hamvasztásával foglalkozik, legyen szó kutyáról, macskáról vagy egyéb házi- és egzotikus állatról. Úgy gondoljuk, hogy a házi kedvencek kivívják a családtag státuszt hosszú életük során. Emiatt gondoskodnunk kell a tisztességes végső nyugalomra helyezésükről. Főleg Budapest és környékén végezzük tevékenységünket, hiszen itt van a legtöbb olyan gazdi, akiknek néha nincs is más választása, mint a hamvasztás. Hatalmas állatbarátok vagyunk, mi is átéltük a gyász keserves heteit, engedje meg, hogy segítsünk Önnek is átvészelni ezt a nehéz időszakot, forduljon hozzánk bizalommal!

Hirdetés
Bajai Temetkezés

Bajai Temetkezés

Bajai Temetkezés - Szolgáltatások: Temetés szervezése (amely tartalmazza hagyományos és hamvasztásos temetést, sírhellyel, temetési szertartással, egyházi-polgári kapcsolatos feladatokat), halotti anyakönyv elkészítése, sírnyitás, kriptanyitási engedély beszerzése (ÁNTSZ), elhunyt átadás-átvétel, hamvasztás előtti ravatalozás, búcsúztatás, kellékek koporsók előkészítése, 24 órás halott szállítási ügyelet egész évben, elhunyt szakszerű tárolása, hűtése, vidéki és külföldi szállítás, exhumálás, sírhellyel kapcsolatos feladatok

Borostyán Temetkezés - Hódmezővásárhely

Borostyán Temetkezés - Hódmezővásárhely

A családot ért gyász esetén célszerű azonnal tanácsot kérni telefonon a követendő tennivalókról és a temetkezési lehetőségekről Irodánk munkatársaitól. Lakáson történő elhalálozásnál értesíteni kell a háziorvost vagy az ügyeletes orvost, aki elvégzi a halott vizsgálatot és intézkedik a halott elszállításáról.

Borostyán temetkezés - Kisújszállás

Borostyán temetkezés - Kisújszállás

A temetési szolgáltatás nem több és nem kevesebb annál, mint annak a vállalása, hogy minden eltávozottat megillessen az, hogy a búcsú percei-sorsának ezen utolsó, szomorú állomásán - őt idézzék, róla szóljanak, hozzátartozóinak pedig ez a nap ne nyomasztó, fekete gondolatként, hanem megnyugvást, békességet adó emlékként kísérje végig életüket.

Bozoki Kft. - Kiskunfélegyháza

Bozoki Kft. - Kiskunfélegyháza

Tevékenységi körük, mint ezt szlogenük is jellemzi igen széles skálán mozog, nagyrészt síremlékek, konyha-, fürdőszoba pultok, burkolatok, párkányok, lépcsők, egyéb építőipari kőelemek, köztéri elemek, szökőkutak, posztamensek gyártása, régi szobrok, keresztek, kutak, kapubéletek-, oszlopok restaurálása, tehát minden ami kőből megvalósítható.

Brinza és Társa Temetkezés - Eger

Brinza és Társa Temetkezés - Eger

A cég megrendelés esetén vállalja a temetéssel kapcsolatos teljeskörű ügyintézést, bel- és kültéri ravatalozások megrendelő szerinti lebonyolítását. Termékeik: Koporsók, Koszorúk, Csokrok, Fejfa, Urnák. Irodák: Eger, Sajószöged, Bélapátfalva, Bükkzsérc, Pétervására, Polgár, Verpelét

Budapesti Temetkezési Intézet

Budapesti Temetkezési Intézet

Temetőik mindegyike igényesen kialakított gondozott park. A Fiumei úti Sírkert - egyedülálló növényvilágával és szoborparkjával - ad nyughelyet nemzetünk nagyjainak. Az Újköztemető összefüggő zöldfelülete nagyobb kiterjedésű mint az V. kerület. Az 1991-ben alapított Kegyeleti Múzeum páratlan gyűjteményével világviszonylatban is nyilvántartott.

Ceste Gránit sírkövek - Eger

Ceste Gránit sírkövek - Eger

Minőségi, gránit sírkövek hatalmas választéka, a szokásosnál akár 30 százalékkal olcsóbban. Központ: A Közép-Európai Kőkereskedelmi Vállalat egri központjában található Közép-Európa legnagyobb sírkőparkja, ahol a vásárlók több mint 1000 gránit sírkőből válogathatnak.

Dallasta kőfaragó - Tatabánya

Dallasta kőfaragó - Tatabánya

Síremlékeket gránitból, márványból, műkőből egyaránt készítenek. Készítenek kriptákat, szimpla sírokat, dupla sírokat, urnasírokat, fedkőveket, amerikai típusú sírkövek. Igény szerint vállalják kiegészítők, díszítő elemek - váza, virágtartó, dombormű- emléktáblák készítését is.

Tuti menü