Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kegyeleti termékek képes leírás - Temetkezés.tlap.hu
részletek »

Kegyeleti termékek - Temetkezés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: temetkezes.tlap.hu » Kegyeleti termékek
Keresés
Találatok száma - 13 db
 Sírkő kisállatoknak

Sírkő kisállatoknak

A kisállat síremlék kőből készült ezért ellenáll az idő viszontagságainak fagyálló. Webáruházunkban megrendelheti, pár napon belül szállítjuk. A család kedvenceinek élete is véget ér egyszer. Ugye ők is megérdemlik a végső tiszteletet? Segíteni szándékozunk azoknak a gazdiknak, akik szeretnék megadni a velük éveken át együtt élő kis kedvencüknek a végső tiszteletet. A kisállat, aki szinte családtagként élt közöttünk biztosan megérdemli azt, hogy halála után is megfelelő helyen békében nyugodjon.

Amv Hungary Kft. - Budapest

Amv Hungary Kft. - Budapest

Termékek: Fémbetűk, Képkeretek, porcelán képek, Keresztek, Lemezlámpák, Lemezvázák, Öntvény lámpák, Öntvény vázák, Plakettek, kelyhek Feszületek, rózsák, Rozetta, Urna vázák, lámpák, Világító mécsesek, egyéb termékek.

Faragógép-Plus Kft.

Faragógép-Plus Kft.

Prémium kategóriás urnáink valódi cseresznyefából készültek. A gyászoló család katalógusunkból több mint 100 féle urnatartó közül választhatja ki a szívéhez legközelebb állót. Dombormű díszítéssel készült urnáink vallási és polgári motívummal készülnek. Egy igazi újdonság a Kép a fában opció. Elhunyt szerettük képét egy különleges eljárással faragjuk az urnatartóra. Személyes üzenetüket is meg tudjuk jeleníteni, melyet idézetlistánkból választhatnak. Mélygravírozott technikával készítjük a választott üzenetet az urnára. Viszonteladónk bárhol legyen az országban, díjmentesen, kényelmesen választhat katalógusunkból, rendelését 8 munkanap alatt ingyenesen kiszállítjuk.

Gyászértesítők - Budapest

Gyászértesítők - Budapest

Egyedi gyászjelentéseinkkel, értesítőinkkel tudathatják a temetés időpontját és a szükséges információkat. Kínálatunkban megtalálják az egyszerű és a kreatív formákat egyaránt. Készítünk: egyoldalas gyászértesítőt, francia hajtogatott, hajtogatott és pausszal készített gyászjelentést. A weboldalon található színes háttereket el tudjuk készíteni fekete-fehér vagy barnított színvilágban. Amennyiben szeretnének az elhunytról egy fotót is szerepeltetni a gyászjelentésen, akkor erre is lehetőség van.

Keletfa Kft. - Nyíregyháza

Keletfa Kft. - Nyíregyháza

Magyarországi piacvezető koporsógyártó társaság. A vállalat alkalmazásában álló mintegy kilencven fő 24.000 koporsót gyárt évente. A termelés jelentős része belföldön kerül értékesítésre, de emellett jelentős exportpiacokkal rendelkezik európai államokban, elsősorban Németországban, Franciaországban és Finnországban.

Hirdetés
Komfen Kft. - Császártöltés

Komfen Kft. - Császártöltés

Kegyeleti, temetkezési termékek gyártása és forgalmazása. Állandó raktárkészletükben 60-80 fajta szemfedő, 20-25-féle koporsóbélés, 50-féle urnaterítő, 100 fajta koporsó és számtalan egyéb kiegészítő termék található (keresztek, sírtáblák, lezárók, feszületek, urnák, urnahordók stb.).

Kupa 2002 Bt. - Bánd

Kupa 2002 Bt. - Bánd

A cég kerámia és porcelán dísztárgyak, valamint temetkezési urnák gyártásával foglalkozik. Termékeik kézi festéssel, az egyszerűtől az exkluzív kivitelig készülnek. Kiváló minőségű, kézi munkával előállított folyamatosan bővülő termékkínálattal, korrekt árakkal várják kis és nagykereskedők jelentkezését

Kűhidi Stúdió Kft. - Békéscsaba

Kűhidi Stúdió Kft. - Békéscsaba

Fő tevékenységük kegyeleti termékek forgalmazása. Kereskedelmi partnereik mára elégedett ügyfeleik nem csak Magyarországon, hanem, Szerbiában - Szlovéniában - Romániában és Lengyelországban egyaránt. Megkezdték a dekoratív sírkereteik forgalmazását is.

Magyar Kft. - Budapest

Magyar Kft. - Budapest

Cégünk 1992 óta foglalkozik kőfeldolgozóipari gépek, gyémántszerszámok, csiszolóanyagok, impregnálószerek, kőragasztók és bronz sírkődíszek kereskedelmével. Az országban elsőként kezdtük meg minőségi olasz bronzdíszek importálását. Hivatalos magyarországi forgalmazói vagyunk az olasz Tenax srl. és a Biondan spa. termékeinek. Két fő partnerünk gyártmányain kívül, számos terméket importálunk Németországból, Spanyolországból és Dél-Koreából. Az egész ország területén ügyfeleink rendelkezésére állunk.

Hirdetés
Mantex Kft. - Ajka

Mantex Kft. - Ajka

Koporsógyártás, forgalmazás. Koporsóikat egyrészt nemzetközi kooperációban, másrészt romániai üzemükben gyártják. Temetkezési textíliák gyártása, forgalmazása. Urna forgalmazás. Ravatal drapériák, belsőépítészet. Formaruha, munkaruha

Pajor urna - Kesztölc

Pajor urna - Kesztölc

A családi vállalkozás 1998-óta foglalkozik kerámia urnák gyártásával. Kiváló minőségben, termelői árakkal várják temetkezési vállalkozások jelentkezését. Termékek: Matt urnák, dekoros iker urnák, mázas dekor nélküli urnák, dekoros és kézi festett urnák, színes urnák, áttört bélelt urnák, miniurnák.

Sírkőképek - Budapest

Sírkőképek - Budapest

Fénykép alapján fotó minőségben dekorált porcelán és kerámia tárgyakat készítek. A tárgyak fényképes felülete kopásálló, bel és kültéren egyaránt tartható. A dekor porcelánfestékkel készül és 800 C felett beégetett.

Temetkezési kellékek - Budaörs

Temetkezési kellékek - Budaörs

Urnaterítők(egyéni névre szóló) - egyedi megjelenésű (kizárólagos forgalmazása Magyarországon) Urna zárófedelek - fekete gránitlapokból (képpel, grafikákkal és feliratokkal), Urnafeliratok - több színben, több formában, egyedi tervezéssel is. Koporsófeliratok - több színben és több száz betűtípussal és akár egyedi méretekben is. Sírjelző táblák - minőségi anyagokból, több színben, bármilyen formában és betűtípussal. Grafikákkal, feliratokkal és akár fényképekkel is.

Tuti menü